Angels staff написа:Bruno of Valdy Mor, Ели, Jordan staff, dd - вие не спите ли или го карате по старото време още ?

Jordan staff написа:Angels staff написа:Bruno of Valdy Mor, Ели, Jordan staff, dd - вие не спите ли или го карате по старото време още ?
Купона е на макс,то тепърва ще излизаме на вън

Angels staff написа:
ПП - На първо място трябва да са информирани приятелите , а за другите от клуба ако остане време

Весела, Йордане смятах ви за мотора в този клуб! Незнам, сърдити ли сте и на кого, но не това е начина, клубът има нужда и от вас!

Kras написа:Иначе ако искате можем да се сърдим, караме, плюем и т.н., но така накъде?
Кой на кого се сърди и се кара, че и плюе? Само аз се почувствах оплюта за малко, ама се забърсах и продължавам. 

Весела написа:Весела, Йордане смятах ви за мотора в този клуб! Незнам, сърдити ли сте и на кого, но не това е начина, клубът има нужда и от вас!
Краси, чак "мотор" на клуба. ;) По-правилно би било да се наречем "най-запалените фенове" на породата. Аз на никой не се сърдя, не съм такъв човек, никога на никого не съм се сърдила за повече от 5 мин. :)
Tони, стегни се и се дръж, че като гледам велинградските как са се нахъсали, за нула време ще завземат властта, ако им се удаде шанс. Ходят след нас на изложбите, снимат ни кучетата, слухтят какво говори съдията, чак през лентата на ринга влизат за да не изпуснат центъра на събитията. БККАСТ е клуб, клубът се състои от членове, не от 1-2 човека. Колкото повече, толкова по-силни. Така че, нека вместо да спорим, да се сърдим един на друг и т.н. да промотираме кучетата си, клуба, породата, и да набираме нови фенове и членове. Така ще има едно по-добро финансиране за клуба от членски внос, и ще може клуба сам да си позволи организарането на клубна изложба.
Краси, незнам за какво точно сте говорили с Тони, за да се изразиш точно така: "смятах ви за мотора..."
Та искам само да кажа, дали с клуб, дали без клуб, дали с членове или без, породата и тия кучета ще продължат да съществуват с нас или без нас и най-важното, което трябва да направим е да оставим следа след себе си, да направим нещо значимо.
Днес Тони за 10-ти път ми каза, че съм неможела да си представя кучето. Без дори да е видяла как съм го представила вчера, нито на снимка, нито наживо. Само искам да кажа, че няма да си оставя кучето "в калта", както се казва, и след време ще го представям така както никой не си е представял. Просто искам и аз малко доверие в мен, от страна на БККАСТ и в частност Angel's staff. Tова би трябвало да ме обиди, и честно да си призная ме обижда. Но въпреки това, аз ще дам всичко от себе си и това куче ще стои по-добре от майка си Атина и чичо си Анубис. Всеки член на клуба е "мотор" на клуба, и за да се завърти голямото колело, трябва малките "колелца" т.е. членовете един по-един да направят нещо. Но не искам да чувам, при условие че за мен и за кучето е било 2-ра изложба, че не мога да си го представям. Никой не се родил научен. Но има хора, които се отказват след като чуят такива думи. За щастие аз съм инат и не съм със слаба психика, и на следващата изложба ще си говорим пак, и отново.

Как аджеба ще вържат кънките като завземат властта?
И как се издържа клуб от 20 души с неплатен чл внос и специалки всяка за по 2000-3000 лв.без самолетните билети.

Весела написа:Незнам дали би било правилно да публикувам отговорът си тук, но в крайна сметка реших да го направя.Как аджеба ще вържат кънките като завземат властта?
Системата е "троянски кон", намират клубни членове които биха могли да им станат гаранти, сприятеляват се с тях, и по някакъв начин влизат в клуба. След това те стават гаранти на свои си приятелчета и тях вкарват в клуба. Това е ефектът на мнозинството. След време като станат достатъчно хора, на ОС могат да гласуват друг управителен съвет и айде честито. Затова аз съм твърдо ПРОТИВ Любомир да напуска УС. И твърдо ПРОТИВ Тони да не е Председател. Сещате се какво стана с УС на нюфовете, вкараха си 7 човека аверчета в УС и сега могат да си правят каквото си искат.И как се издържа клуб от 20 души с неплатен чл внос и специалки всяка за по 2000-3000 лв.без самолетните билети.
Ами лесно, ще правят по една мизерна специалка със съдия Тихомир Тодоров, който ще съди за без пари. Награден фонд - ще прилъжат някой спонсор да им хвърли 5 чувала и готово. И така ще го представят медийно, че това ще излезе най-великата специалка в историята на АСТ!
За Регионалната специалка нямам нищо против да се обединим и да платим за САС-а на БРФК. Ако искате още отсега можем да започнем да събираме таксите за участие, да видим докъде ще можем да си позволим финансово тази специалка. Ако аз лично мога да помогна с нещо допълнително, насреща съм.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта