Много здраве, щастие и успехи!

Деян написа:Имам един въпрос.
Това го намерих във форума.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
заради купиране на ушите кучето , неговото родословие се заличава от ПК .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Виждам много аватари и снимки на кучета с купирани уши. Това забранено ли е? Купирането имам предвид и ако "Да", откога.

?

До УС на БРФК
З А Я В Л Я Н И Е
от Андон Янков Тодоров
Изключително съм недоволен от ръководенето и несъгласен с политиката и методите на управление на всички дейности на БРФК!
За това заявявам:
Подавам оставката си и се оттеглям от УС на БРФК!
Решението ми е окончателно и не подлежи на обсъждяне!
Андон Тодоров
23.02.2010г.

Kras написа:Хубаво е,че има хора с които да споделиш нещо което те вълнува.Данчо ,благодаря за съчуствието!Ти си мислещо момче,сам си отговори на въпроса.Каквато и да е причината,Ели според мен е тъпо да лишиш любителите на кучета от изложбите в Пловдив.Аз и Данчо примерно,а и много други,какво сме виновни и пред кого.Може ли някой да сравни тъмната,мръсна,малка,капеща и т.н. софийска зала на Локомотив,с Панаирния град?Преди две години,пролетта в Пловдив,видях малката Куин,Арчи и Тангра.Съдия Антоанета Попантонова,ги оценяваше. В стария форум имаше снимки,ако някой има нека ги пусне.Голяма поляна усмихнати хора,хубави кучета.Тази пролет няма да ги има.Защо?А за изложбата в Симеоновата градина,какво ще кажете?Докато УС се събере, годината ще свърши!Колкото повече изложби,на различни хубави места толкова по-добре за любители и изложители.Мое мнение.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта