СТАФ Говорилня

Тук ще си говорим за всичко, за което няма специална тема във форума

Re:СТАФ Говорилня

Мнениеот nadet » Пон Мар 02, 2009 1:41 am

:bgflag: ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН  :bgflag:
Прикачени файлове
chestita baba marta.jpg
Последна промяна Anonymous на Пон Мар 02, 2009 1:44 am, променена общо 1 път
Да дрънкаш глупости е лесно, да ги понасяш - значително по-тежко.
Аватар
nadet
Member
Member

Мнениеот LilTed » Вто Мар 03, 2009 12:37 am

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен!
Да си гледате стафчетата и да си ги обичате,а те от своя страна да ви правят повече белички!  :P

П.С. Хайде,моля ви,не се карайте,защото няма смисъл в този спор.  :lection:

Поздрави на всички  :-*
John Bull Fekete Domino - my big staff love :*          
http://www.vbox7.com/play:c12fdf32
Аватар
LilTed
Not member
Not member

Мнениеот LilTed » Вто Мар 03, 2009 12:40 am

Tigra и Tasha доста ми допадат.Дано да прадължават да се развиват по този начин  :love:
John Bull Fekete Domino - my big staff love :*          
http://www.vbox7.com/play:c12fdf32
Аватар
LilTed
Not member
Not member

Мнениеот Angels staff » Вто Мар 03, 2009 12:42 am

Честита Баба Марта ! Да сте живи и здрави , вие и вашите семейства и  четриногите ви  приятели !!!
Развъдник ANGEL'S STAFF - http://angelsstaff.com/
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Angels staff » Вто Мар 03, 2009 1:20 am

След въпросите към  yanko  имам и въпрос към членовете на БККАСТ  относно желанието на / dimo / или dd - Д.Диманов  за членство в БККАСТ .

Преди няколко месеца  в бившия клубен форум в дог.бг ,  dimo бе потърсил гаранти за членство в клуба , аз със желание му протегнах ръка като за втори гарант бях разговарял с П.Лилов . След това в дог.бг се поде кампания срещу Клуба с откриването на алтернативна тема за породата от Ториментата , в тази тема активно се включи и  dimo заедно с други членове на UCI .

В края на м. февруари в клуба се получи молба за членство от  dimo -  Д.Диманов  но  без гаранти . Молбата е придружена с декларация и експортно унгарско родословие за заверка .Родословието получи клубен номер но  ОРД отказа заверка . Аз също отказх да му стана гарант.

Мойте мотиви са следните  - морално ли е да искаш да си член на Организация , след като показваш грубо пренебрежение към членовете и се олицетворяваш със хора занимаващи се с развъждането на 9 породи , занимаващ се с битки , UCI членове и т.н. ......................
   Самия ти  dimo , да започнеш с възторг тема за АСТ  във форум за опасните породи .
   Мога само да кажа кучето преди всичко е приятел , чуства и грижа , а аст е и голяма отговорносттттт  !!!! .
   Относно това кое куче е по,по най , то кучето не е само родословие .

В заключени ще кажа , всеки е свободен да прави това което прецени за правило , в този случай аз преценявам че като член на УС на БККАСТ ,на  УС  и на ОС ще гласувам против приемането на  dimo , dd - Д.Диманов за член на БККАСТ , даже и ако  си намери други двама гаранти от членовете на БККАСТ.
   Той вече е избрал свойте сподвижници  с който да развива тази опасна порода.  

Последна промяна Angels staff на Вто Мар 03, 2009 1:29 am, променена общо 1 път
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот dd » Вто Мар 03, 2009 3:20 am

Честит Национален празник на всички !  :bgflag: :bgflag: :bgflag: 
Последна промяна Anonymous на Вто Мар 03, 2009 5:09 pm, променена общо 1 път
dd
Newbie
Newbie

Мнениеот dd » Вто Мар 03, 2009 3:27 am

Г-н Попантонов, тъй като твоят пост, освен въпрос към членовете, съдържа и лично обръщение към мен, придружено с твърдения и квалификации, то считам за нужно да взема отношение по изложеното.

На първо място благодаря за това, че честно изразяваш отношението си към моето членство !

Не мога обаче да подмина следните неверни твърдения :

1/ Че съм член на UCI - написал си следното :
Angels staff написа: ...   в тази тема активно се включи и  dimo заедно с други членове на UCI .

От написаното излиза, че аз съм член, и че с други членове сме вършели нещо. Никога не съм бил член на тази организация, и следователно твърдението, че съм неин член е най-малкото неверно. Много от пишещите тук биха възприели за обида или клевета, ако кажете че членуват в тази организация !     

2/ Че олицетворявам  хора, занимаващи се с развъждането на 9 породи, занимаващи се с битки, UCI членове и т.н. ..... Написал си следното :
Angels staff написа:     и се олицетворяваш със хора занимаващи се с развъждането на 9 породи, занимаващи се с битки, UCI членове и т.н. ......................

Горното е неясно и двусмислено изразено, поради което може да се възприеме и по начин, че ти твърдиш, че аз олицетворявам тези хора, т.е., че аз съм еманация, събирателен образ на тази хора - иначе казано, че аз съм се занимавал с изброените действия. Ако твърдиш, че развъждам 9 породи, занимавам се с битки и т.н. то те моля да изложиш факти, които потвърждават твърденията ти.

Относно това, какво е да имаш куче, и какво е да имаш стаф, то мисля, че имам някакви познания. Все пак от 13 години имам стаф, който е станал шампион на България, млад клубен шампион и клубен шампион. Все си мисля, че за толкова време съм научил основните понятия по горните въпроси ;) Всъщност това последното е насочено повече към останалите във форума, отколкото към теб, защото знам, че тези неща са ти известни.

Все ми се иска неточностите в поста ти да се дължат на непрецизност в изказа, която всички допускаме при писане в нета, и дори съм склонен да приема, че това е така.

Още веднъж ти благодаря, че честно и явно изрази становището си, независимо какво е то !
Последна промяна Anonymous на Вто Мар 03, 2009 5:11 pm, променена общо 1 път
dd
Newbie
Newbie

Мнениеот ATINAstaff » Вто Мар 03, 2009 2:44 pm

Добре... да направим така - нека се разясни кой, защо и какво.
Димо, първо към теб - това, че имаш от доста години стаф го знаят всички. За жалост нещата в кинологията, както и в живота на българите се промениха доста за 10-15 год. В сегашно време не е някаква свръх победа да направиш шампион на България - става на "промоция", с една - две изложби в поредни дни, обезценяване на титлата, та дрънка.
Хората взеха доста да пътуват, ходят по доста изложби в чужбина и твърдя, че даже и честичко печелят, факт та макар и учудващ за дребната ни кинология и държавица.
От повече от 6-7 год БККАСТ направи доста неща, постави си цели и ги достигна.
В клуба са хора с доста големи способности в различни сфери, хора които смея да твърдя са толкова далече от това да изкарват парите си от кучета в поточен вариант на домашна манифактура.
От тук и проблема  -къде си ти, с кой си, за да се види какъв си!
Твърдейки, че искаш да си член на КЛУБ с някаква насоченост, ти съответно твърдиш, че имаш интерес сходен с този на други такива. А правейки го и продължавайки да доказваш, че се чувстваш най-добре с хора търгаши в стил 'развъждам всичко за пари', правя битки - но съм кинолог... то нещата не се връзват.
Та какво излиза - постъпките ти доказват едно и то е на теб ти тябва БККАСТ, защото си внесе куче и то трябва да се завери в БРФК, защото може да му се наложи да ражда и ще трябват родословия, ходенето на изложби ще е не като тарифата за чужденец, а за българин и ...толкова.
Т.е. клуба е като парцал, ползваш и хвърляш. Но там повярвай няма парцали.
Проблема е в това, че в него членуват Хора, а не статуи и тези хора се чувстват консумирани и някакси използвани по направление.
И последно - покажи ми някой от БККАСТ, който да пише в друг извън клубен форум, както се е написал този в единственият твой любим форум. Покажи ни някой да си е представил кучетата във форум, в който битките са на почит, както теб. А сега ми кажи защо ли така! Сигурно, защото не могат да пишат тези хорица! Защо ли тъй, ти ми кажи?

П.П. Мразя някой да си трае като мижитурка, мразя някой да няма доблест да застане зад мечтите си, мразя да няма мнение човек, мразя някой да използва доброто у хората, с мисълта, че е баш хитрец.
После защо ли сме седяли 500 год под "турско присъствие"?
Последна промяна Anonymous на Вто Мар 03, 2009 5:16 pm, променена общо 1 път
"Не греши само този,който нищо не прави"

Жена иска ли нещо и Дявола ще и дойде на помощ!

ANGELSSTAFF.COM
Аватар
ATINAstaff
Member
Member

Мнениеот ATINAstaff » Вто Мар 03, 2009 3:32 pm

Честит празник на всички БЪЛГАРИ!
:bgflag: :bgflag: :bgflag:

ANGELSSTAFF.COM
Аватар
ATINAstaff
Member
Member

Мнениеот Angels staff » Вто Мар 03, 2009 4:46 pm

Честит 3 март на всички БЪЛГАРИ !!!
Нека се гордеем с наша 1328 годишна история, на нация устояла на бурите и промените през вековете.
Поклон пред паметта на хилядите, дали живота си за свободата на Отечеството!
Последна промяна Angels staff на Вто Мар 03, 2009 5:07 pm, променена общо 1 път
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Angels staff » Вто Мар 03, 2009 4:55 pm

dd никога не съм и помислял, че ти олицитворяваш развъдчика на 9 породи , UCI  , битки и всякъви други .
Ако така го тълкуваш като потребител, не като адвокат   ме извини  , но ако  е само игра на думи няма смисъл.

Просто мнението ми е, че ти си избрал своето проприще . '' Кажи ми кой са ти приятелите за да ........... ''
Ако случайно си спомняш в галерията на Шампионите кой сложи Алта  и след това започна твоето по-осезателно присъствие в стария форум.

dd има неща който ще ни надживеят . За мен  е по-важно да направим нещо по-добро за породата, която обичаме , всичко друго са празни приказки. В този случай е важно, кой от нас  какви жертви е готов да направи за това - лично време , помощ при организирането  на Националната специалка , сайта , форума и не на последно място  .................... .
Последна промяна ATINAstaff на Вто Мар 03, 2009 6:10 pm, променена общо 1 път
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот dd » Вто Мар 03, 2009 5:05 pm

Angels staff написа:   

dd има неща който ще ни надживеят , за мен  е по важно да направим нещо по-добро за породата, която обичаме .

Дай Боже !
Последна промяна ATINAstaff на Вто Мар 03, 2009 6:08 pm, променена общо 1 път
dd
Newbie
Newbie

Мнениеот Angels staff » Вто Мар 03, 2009 5:11 pm

dd - Господ няма нищо общо, вярата в нещо е хубаво, но нещата стават с дела. Моето мнение е, че ти не правиш нещо конструктивно, а твойта цел е деструктивна.
Последна промяна Anonymous на Чет Мар 05, 2009 6:10 am, променена общо 1 път
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Чет Мар 05, 2009 3:56 am

Е, честити празници на всички стаф фенове! :bgflag: Б.М.

Е, мислех си, че който и да е от ''противниците'' на БККАСТ, няма да може да ''завземе'' и бутне клуба, да разбие един читаво работещ клуб към БРФК / БККАСТ/ -> ФЦИ от години, само за няколко месеца, защото изкупиха ''брака'' из чужбината и решили, че общоприетите правила от години, сега трябва да се променят, че нещо не ги кефят ... ;D ;D ;D
А иначе - правилно - без спорове е най - добре.

Та такива ми ти работи...
Последна промяна Anonymous на Чет Мар 05, 2009 6:11 am, променена общо 1 път
Quality amstaffs start with a good pedigree-Fred Sindelar!

JORDAN STAFF KENNEL - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!!!

За контакти :+359 876 09 40 33 ; jordan_staff@abv.bg ; www.jordanstaff.net ; www.facebook.com/astbg ; www.jordan-staff-kennel.alle.bg
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот ATINAstaff » Чет Мар 05, 2009 12:23 pm

До дни във форума ще има качен банер на най-големият и най-добър ценово онлайн магазин,с който БККАСТ сключи  договор, всички членове да пазаруват с намаление.

ANGELSSTAFF.COM
Аватар
ATINAstaff
Member
Member

Мнениеот Весела » Чет Мар 05, 2009 3:40 pm

ATINAstaff, сподели какво ще бъде намалението, изразено в проценти?  :)
Изображение
Don't fuck with people, because this is the first thing you'll get back.
Аватар
Весела
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Чет Мар 05, 2009 7:25 pm

ATINAstaff написа:До дни във форума ще има качен банер на най-големият и най-добър ценово онлайн магазин,с който БККАСТ сключи  договор, всички членове да пазаруват с намаление.

Е,това е много хубава идея!
Честито и благодарско за добрата дейност на клуба!

За контакти :+359 876 09 40 33 ; jordan_staff@abv.bg ; www.jordanstaff.net ; www.facebook.com/astbg ; www.jordan-staff-kennel.alle.bg
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Kras » Чет Мар 05, 2009 8:38 pm

Кои са изкупили ''брака из чужбината"?
Kras
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Чет Мар 05, 2009 9:22 pm

Kras написа:Кои са изкупили ''брака из чужбината"?

Е,виждам,че страстите ще се разпалят...
Имах предвид КОНКРЕТНИ хора,които НЯМАТ и НЯМА да имат никога и нищо общо с КЛУБА - БККАСТ ,нямам предвид и не визирам никой от членовете и НАСТОЯЩИ такива,които ползват този клубен форум.
Поста ми беше отправен към семейство и една групичка към тях/развъждащи 10000 породи в развъдниците си и т.н.../,които плюят по работата и дейността на клуба,в разрез са с ВСИЧКИ правила, и освен към клуба,към БРФК също - Велинградски и тяхната групичка приятели...
Е,прощавайте всички,които се чувтсвате засегнати  - нямам предвид никой пишещ ТУК!
Благодаря още веднъж!  :bgflag:

Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Весела » Чет Мар 05, 2009 10:23 pm

Краси, Йордан визира едни хора, които си внесоха стафове и сега правят планове за велика развъдна дейност. Ти си внесе кученце, понеже обичаш породата, а не защото имаш комерсиални цели. Подкрепяме хора като теб. И не подкрепяме хора като тях, които направо си закупиха комплект "готов инбрийдингов план". Всички знаем кои са, нямам нищо против тях. Но техните действия са тооолкова прозрачни за намеренията им, че просто и малко дете би видяло кое им е приоритет, дали доброто на породата, или дълбочината на джоба. Другата година очаквам сайтовете за обяви да са препълнени с "продавам малки АСТ..." Популярността на породата я прави доста примамлива за хората с комерсиални цели.
Изображение
Don't fuck with people, because this is the first thing you'll get back.
Аватар
Весела
Member
Member

ПредишнаСледваща

Назад към СТАФ Говорилня