Радвам се да ви представя и моя скромен развъдник - JORDAN STAFF KENNEL !
Ето и малко за нас :
"Казвам се Йордан Гулев.
Собственик съм на развъдник "Jordan staff Kennel" за Американски Стафордшир Териер основан през 2009-та година.
"Jordan staff Kennel" се намира на южното черноморие - гр. Созопол,на 30 км от град Бургас.
Любител съм на тази порода от години, тя ме впечатлява с чудесния си, балансиран характер и респектиращия си екстериор.
Американските стафордшири са дружелюбни, обичат децата и хората, динамични са и винаги готови за игра и спорт.
Първият ми стаф и в последствие основоположник на развъдника - CH. Amaizing Queen Of Valdy Mor, дойде при мен през 2007-ма година. Amaizing Queen е изцяло българско производство, дъщеря на INT.CH Oziris Of Angel's Staff и Breta vom Pelia Staff . С нея и до днес постигаме успехи по изложбените рингове.
През 2010 година Jordan Staff Kennel, реализира първото си кучило от връзката : BISS CH c Amazing Queen of Valdy Mor X JWW CH Galaxy Long Step,от която се родиха 6 бебета - 2 мъжки и 4 женски.
Едно от женските бебета,намери своя дом във френския развъдник Angels of Carmine,други намериха своя дом в южната ни съседка - Гърция.
Целта на развъдник "Jordan staff" е продължаването на чистопородното развъждане,съхраняването на генотипа и фенотипа на кучетата от породата американски стафордшир териер.
JORDAN STAFF KENNEL - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!!!
Благодарение на тези прекрасни кучета,ние сме изпитвали голяма радост,срещнахме се с много хора,и завързахме красиви приятелства.Ние винаги ще ценим удоволствието от великолепните победи на нашите кучета,незабравимите спомени от тези моменти,справедливото съдийство и честните съдии,които разпознават стойността на нашите кучета,от титлите които притежават - е огромна благодарност към тях!"
Представяме Ви :
Официален интернет сайт : www.jordanstaff.net
Официална Фейсбук страница: www.facebook.com/astbg
Официална Фейсбук страница: www.facebook.com/jordanstaff.net
Мейл за кореспонденция : jordan_staff@abv.bg
Скайп адрес : jordan_staff
Стар сайт : www.jordan-staff-kennel.alle.bg
Телефон : +359 876094033