от presiqn » Съб Фев 12, 2011 7:56 pm
Здравейте, форумци! Казвам се Пресиян и имам АСТ на две години. Видях този форум съвсем случайно докато търсих мома за моя красавец. Първото ми впечатление за форума беше много добро, но после като се зачетох в темите и още повече като видях отношението на администраторите ... бях много разочарован!! Та мислих ваобще да не си правя труда да пиша разни мнения адресирани към тези хора, но не се стърпях. Искам да кажа, че аз се почувствах зле от острото типично българско държание, дето нямам нищо общо, а какво остава за хората към които са отправени тези злобни думи ... Моето куче е с родословие, но няма да качвам каквото и да било тук, защото не мисля че е нужно ... Намерих му приятелка, която е без родословие, но това не я прави "безпородна" , "питоподобна" или там както сте решили че трябва да ги наричате. Това е смешно!! Не знам от къде идва тази ваша логика, че едно куче от някаква порода, като няма документ, не е такова куче... Аз не отглеждам документи, а кучета! Важно е животното да е хубаво, а не какво пише в документа му!! В много от кучетата тук видях черти нетипични за породата, но те имат документ и това ги прави според вас чиста порода. Дано да е така!! И моля ви сега не нападайте и мен, защото няма да ви обърна вниманието, което търсите!
А моето куче ви оверявам, че е истински стаф! Имам приятели които ходят по изложби и т.н. и са ме карали да го записвам, но чесно казано при това нашето дередже, дето всичко ни е наредено и се знае от самото начало кой е първи кой е втори и т.н. , не ми се занива ...
Но вие няма да го видите, защото без да кача родословието, било забранено да качвам снимки, а както казах аз не мисля, че документа прави животното.
И за да не бъда в разрез с вашите правила, които тукашните админи много ревностно пазят, няма да кача снимки.
Това беше от мен. Желая успех на всички с възпитанието и отглеждането!!
В края на краищата кучето е няй-добрия приятел, било то породисто или не, с документи или не ...
Наи-важното според мен е да им даваме любов и това дали са истински или не, не отсъждаме ние, защото све пак не ние сме ги създали ...
12 Фев 2011, 18:15 От МОД - След като не виждаш смисъл защо пишеш тук ?
И от двата акаунта ли ще ръсиш просветление ?
Ако определяш кучето си за родословно , то не изглежда така на снимките в темата "Измамници в обявите "
Поста няма да бъде изтрит , защото има поучителни разбирания за невежеството на ПЕРСИАНОВЦИТЕ относно принадлежноста на кучета към определена порода .
Всички като теб са специалисти и определят кое е хубаво и кое лошо куче.В това е проблема на българина , че разбира от всичко . / 6 правила за възпитание на кучето /
БАН на този акаунт .