от Angels staff » Чет Мар 19, 2009 1:47 pm
dd - "Прав си, че развитиего на породата в България взе да отлепя от дъното. Имаше времена, когато се събирахо десетки, да не кажа към стотина стафа на клубната изложба. И на останалите изложби имаше по няколко кучета от всеки клас."
Димо , с какво твойто младо куче е нещо повече от тези произведени в България ?
Димо ,с твоя внос и този пореден на Торментор ли ще се отлепим от дъното ?
Димо ти какво си допринесъл за толкова години , откакто имаш куче Алта , за да ни отлепиш от дъното ?
За масовостта ще кажа следното , да хубаво е да я има , но ситуацията е различна от преди доста години. Сега за да станеш Шампион в БГ е фасулска работа . Доста години от 2001 , настоявах да се въведе и титлата Млад Шампион е успях , не съм измислил топлата вода аз , но съм прокарал идеята си .
Направи кучето си по различно , докажи че е качествен екземпляр стани Шампион на някоя друга държава Унгария, Хърватска ,Словения,Словакия ,Германия , Италия ....... и тогава давай оценки и насоки .Стани клубен Шампион на някоя друга държава , или по лесното Интер Шампион.
Организирай хората за масово участие на изложби в чужбина -2001 год. спецалка на Сърбия над 10 кучета ,Световно 2006 год.- 7 кучета , Европейско Загреб 2007 - 16 кучета , върнаха се с 3 по малко заради 1 олигофрен , което си беше много голяма загуба и винаги ми навява много мъка .
Отдели си от личното времето за хората от Клуба , помогни с действията си нещата да бъдат още по-добри , лиши семейството си с пари и време за благото на клуба.
Посто примерче , за да се завери експортно родословие в БРФК , трябва да се отиде до офиса им .Аз живея на около 15 - 20 км. от там , трябва да се вземе и ОРД - това колко време и пари струва като разход ?
Около организацията на КЛУБНА ИЗЛОЖБА - телефони в страната и чужбина , купи , каталози , спосори , терен , нощувки - това е разходи за сметка на доброволеца в полза на Всички ви .Ами другите ежедневни разходи - кореспонденция с БРФК , клубни членове , канцеларски материали , телефони , подавани ГД ,счетоводство , набиране на родословия и т.н. това е време и пари който не се калкулират .
Относно масовоста , Кича през 2002 год. от около 30 женски кучета даде 3 отлични оценки , знаеш ли колко фалшиви родословия съм анулирал , знаеш ли че имаше кучета без пълни родословни пояси с неясни родители , заплахи от цървулковци за разправа с мен , знаеш ли че съм отнел и родословие на куче за което се грижех и гледах дълги годин и т.н.?
Димо , АЗ като член на УС ще съм против твойто приемане в БККАСТ , макар че Антоанета иска друго , в УС сме 3 против и 1 за и 1 неприсъствал .Мисля , че си си намерил подходяща компания и дружина , така че успех от мен. Бях ти подал ръка ,когато изяви желание преди време за членство , да ти стана гарант , но заради твойте действия преосмислих позицията си - а никога не сме се виждали .Като име си ми познат от каталозите от преди 2000 год. и ПК на БККАСТ.
Бих могъл да напиша още много други аргументи и факти , но имам и други задължения .Това което направиха Модераторите и собственика на Дог.бг да пренебрегне клуба заради един търгаш , биткажия и
да затрият Клубна информация предоставяна от всички в подължение на години , е факт който не бих приел и толерирал.
Последна промяна
ATINAstaff на Пет Мар 20, 2009 12:28 pm, променена общо 1 път