Ох, изчервихме се! Няма проблеми да пускате наши снимки където и когато пожелаете! Ама хубавата снимка се дължи изцяло на фотографа
Иначе вие кажете, че ни харесвате и ще видите как ще ви досаждаме често често, та вместо да ни се радвате ще бягате от нас
п.п. И аз мисля яко да напускам наши снимки по форумите на пук на всички, които имат нещо срещу бг кучетата, само да се освободя малко да подбера снимки
Последна промяна Anonymous на Пет Юни 26, 2009 11:37 am, променена общо 1 път
Наистина сте много хубави, Оги!!!! Арес е най-приятната ми изненада на отминалата изложба...знаеш, че за пръв път го виждам наживо и страшно много ми хареса ! Пожелавам му да си остане все така благ и мил! А на снимки и присъствие се радваме винаги ...
Ето малко по-нови снимки. Тези са с бати от една разходка в Южния парк ама сме фотогенични, а?! Иии да знаете много жега беше, та за това решихме да видим, на кого му е по-голям езика Май бати ме бие в тая дисциплина, а?! Ама аз ще порасна и ще види той
Тези пък са още по-пресни, от юни месец, на морето. Да ви кажа много духа на това море бееее! Ей щеше да ни издуха от тоя кей Тука ви поздравявам с уше, то добре че мама ми спести едни по-срамни снимки, там вятъра не само ушето ама и мене щеше да духне
А пък ето на този се радва мама е кажете не я ли е срам?! Какво толкова му хареса, че ме даде да ме държи тати и тя отиде да си играе с него
Eли, той си знае, че е моето любимо момче (чак ми е кофти пред Макс), ама тогава за първи път ревнува. Обикновенно на поляната не му прави впечатление като се радвам на друго куче, ама в този видя нещо конкуренция