от Angels staff » Съб Апр 18, 2009 2:48 pm
dd / Димчо Диманов / , не знам за другите във форума , но мойто мнение че , дебелочието ти е напълно нормално за теб / то и професията ти е същата , защитаваш този който плаща / .
Заради такива като теб и Тихомир , искам да се махна от клуба - хора без ценностна система , само с претенций .
Аз също искам да съм егоист като вас и да си гледам и копая само в мойта градинка , не желая да отделям повече лично време , труд и средства за такива като вас. Поне да имахте малко уважение към безвъзмездния труда на другите . Надявам се голяма чяст от членовете на Клуба да ме подрепят и също да напуснат клуба.
А ти заедно с Тихомир и още няколко други елемента да работите за Всички , имате поставена основа , така че може и да ви е лесно .
Имай в предвид да не стане той нов ............., че съм подал декларация в БРФК срещу Тихомир , затова че той / куче негова собственост и подготвяно / организира и участва на кучешки боеве - присъствал съм за тази цел лично на такъв бой, на куче негова собственост и видях зя какво става дума и колко пари заложи и т.н. .
И какво трябва да се примиря с такъв човек като него , тебе ?
За това по добре да ви оставя на спокойствие да си правите каквото искате .
А ако , някой от вас има идеята и желанието да повтори в малка част от постигнатите успехи на кучета с приставка Angel's staff в изложбите и развъждането , ще му трябват желание , познание , пари и куче .
dd / Димчо Диманов / ти наистина си с професия адвокат и душа на адвокат .
Последна промяна
Angels staff на Съб Апр 18, 2009 2:50 pm, променена общо 1 път