Доста се изписа по темата,доста тежки думи чухме...
Ели,аз СЪМ СЪГЛАСЕН С ТВОЕТО МНЕНИЕ!
'Да постъпваш по мъжки означава да застанеш право в лицето на съперника си и да му кажеш - не те харесвам, не те одобрявам, мразя те...а не да сипеш клевети и да правиш интриги зад гърба му!!!
Да постъпваш по мъжки означава да не се боиш да си понесеш последствията!!!
Да постъпваш по мъжки означава да подкрепяш приятелите си, без да имаш непременно изгода от това!!!
Да постъпваш по мъжки означава САМ да решаваш проблемите си, без да въвличаш десетки хора в режисирани постановки и интриги!!!'Искам да ти кажа,че си може би един от истинските хора,с чиста съвест пред себе си и имаш точна и ясна позиция,а не се криеш и заобикаляш между капките,както останалите.
Прекланям се!
Какво мога да кажа по темата...
Спомням си колко г-ца ПР НА ВЕЛИНГРАД е уравновесен,мил и благ човек...не е минало кои знае колко много време от тогава.Когато въпросното черно бяло женско куче беше отглеждано при тях в лоши условия,те ми бяха дали снимка,която случайно беше публикувана навсякъде.Весела тогава беше безкрайно ВЪЗМУТЕНА.
Тогава въпросните личности - г-н - г-ца -те от Велинград ми се обадиха по телефона / в което няма нищо ненормално до този момент обаче! / и г-ца-та се чуваше от страни колко НЕУРАВНОВЕСЕНО И НЕБЛАГО ВИКАШЕ от страни на телефонната слушалка,обясняваше на приятеля си какво да ми каже по телефона.
Че нали всички можем да говорим,защо използваме ''проводници''???
Тогава чух -
"обаждай се на всички","пиши на дог.бг да изтрие тая снимка","никой няма право да ме разпространява","никой няма право да пуска мои снимки където и да било без мое разрешение" "както и ти знаеш ли аз коя съм - аз съм PR на Велинград"....
Хубаво то няма лошо във всичко това.
Но тази година,когато
аз и моето куче
BISS CH C - AMAZING QUEEN OF VALDYMOR както и
Весела с Afrodita of Angel's staff участвахме на CAC & CACIB Пловдив месец АПРИЛ.Какво стана - всичко беше нормално до момента в който не се появи въпросната г-ца с придружител - ''бодигард'',понеже видиш ли аз или Весела сме много злобни и можем да я набием.../нея горката явно на изложби все така й се случва,та е взимала от по-рано мерки/.
Нещата прерастнаха в смях и бурна емоция от страна на мен и Весела,когато видяхме как въпросната PR-ка се надвесваше над РИНГОВАТА ЛЕНТА с фотоапарат в ръка,и за малко на няколко пъти не падна вътре в ринга...
Добре,и до тук добре...И какво се получи - когато участвахме аз и Весела,хора към онзи момент членове и дейно участващи в клуба и бранещи интересите му,ТЯ PR-ката се надвесила над лентата,имаше дори документиран кадър как го прави,снимаше мен и моето куче,както и Весела с Афродита,БЕЗ НАШО РАЗРЕШЕНИЕ???ЗАЩО???
Незнаех,че това е работата и така правят PR-ите по градовете...
Вярвам,че човек няма как да ''избухне'' и да скочи като лъв от РИНГА - ИЗВЪН НЕГО,БЕЗ ДА Е ВЪН ОТ ОГРАНИЧЕНИЯТА МУ НАЛОЖЕНИ ОТ РИНГОВАТА ЛЕНТА...

Може би г-ца PR има логично обяснение...Явно председателката ни има изключителни възможности едновременно да е вътре в РИНГА,а да скача като лъвица извън ринга...
Защо предишния ден на САС изложбата , не е станал скандал ? Защото г-жа Антоанета Попантонова не Е УЧАСТВАЛА на изложбата като изложител .PR-ката и фотографа са били на изложбата и са се засекли многократно около ринговете с г-жа Антоанета Попантонова ? Защо преди съденето на АСТ на CACIB изложбата , след като са били едни до други не е станало скандал ? Защото , са изчакали г-жа Антоанета Попантонова да влезве в ринга , за да почнат да я провокират ЗА ДА ИМА СЕНЗАЦИЯ и да видят колко е лоша , БЕЗ ПРИЧИНА ПРАВИ СКАНДАЛ !!! БРАВО ЗА ЕВТИНИЯ ПОМАШКИ СЕРИАЛ !!! :devil:
Вярвам,че г-жа Антоанета Попантонова е БИЛА ПРЕДИЗВИКАНА УМИШЛЕНО от въпросния PR,защото знам какво представлява PR-ката.Вярвам също,че г-жа А.Попантонова е НЕВИННА ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!А мисля,че противно НЯМА понеже нито едно действие не доказва тезата на PR-ката,че е скачала като лъвица и е раздавала крушета...
Нито на снимките,нито никъде другаде...
Е,понеже доста се зашумя около крушетата...а приятелите от Велинград не си поплюват да
заплашват с едно вещо лице в побоите от Македония,то явно и те ми имат мерак...
Аз също ще съм на ЦАЦИБИТЕ В СОФИЯ...
Ако решите,можете да дойде и на мене да се пробвате...
Ще Ви чакам

А сега благодаря за рекламата,която ще ми направите като започнете да ми спрягате името в другия форум,поне ми поставете и снимката, да ми е пълна рекламата!