ИЗЛОЖБИ 2009 год.

Тук можете да публикувате резултатите от изложби на вашият АСТ

Re: CACIB u CAC Русе 27,09,2009

Мнениеот dd » Вто Сеп 29, 2009 10:13 pm

Изображение
dd
Newbie
Newbie

Мнениеот Jordan staff » Сря Сеп 30, 2009 1:43 pm

Честито Димо,
мисля,че преспокойно Gold Dust можеше да грабне както BOB така и BEST OF GROUP!
Нищо,следващия път ;)
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Angels staff » Сря Сеп 30, 2009 2:44 pm

Jordan staff написа:Честито Димо,
мисля,че преспокойно Gold Dust можеше да грабне както BOB така и BEST OF GROUP и на САС Русе !
Нищо,следващия път ;)

Jordan staff , съдиятя на САС Русе е оценил сигурно акробатичните изпълнения на конкуренцията :D :D :D

Изображение
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Сря Сеп 30, 2009 2:58 pm

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Тази снимка е страхотна!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
На мен дори по-ми допада стафордшир бултериера,от колкото черно бялата 'бул-ка'!
Аватар
Jordan staff
Member
Member

C.A.C-Trstenik

Мнениеот ATINAstaff » Съб Окт 03, 2009 4:51 pm

Днес на C.A.C-Trstenik Artemida of Angel's staff -V1 и BEST JUNIOR
С което покрива изискванията за млад шампион на Сърбия.
:clap: :clap: :clap:
Аватар
ATINAstaff
Member
Member

C.A.C.I.B-Kruševac

Мнениеот ATINAstaff » Нед Окт 04, 2009 5:35 pm

Temida of Angel's staff-CAC,RCACIB
:tmi: :tmi: :tmi:
Аватар
ATINAstaff
Member
Member

Re: C.A.C.I.B-Kruševac

Мнениеот Jordan staff » Пон Окт 05, 2009 2:27 am

Чудесни резултати!
Честито!!!
:femaleangel:
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Re: C.A.C-Trstenik

Мнениеот Jordan staff » Пон Окт 05, 2009 2:28 am

Трябва да почерпите за новата млада шампионка на Сърбия...
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Re: C.A.C-Trstenik

Мнениеот Angels staff » Пет Окт 23, 2009 9:09 pm

-
Jordan staff написа:Трябва да почерпите за новата млада шампионка на Сърбия...

Речено сторено , а и "резултатите ""от изложбата трябва да се ""потвърдят от комитет" :devil: :devil: :devil:

-
Прикачени файлове
www_PA030350.jpg
www_PA030350.jpg (37.48 KiB) Прегледано 18900 пъти
www_PA030347.jpg
www_PA030347.jpg (54.01 KiB) Прегледано 18900 пъти
www_PA030346.jpg
www_PA030346.jpg (29.94 KiB) Прегледано 18900 пъти
Аватар
Angels staff
Member
Member

CAC и CACIB Пловдив 31.10.2009 и 01.11.2009

Мнениеот Angels staff » Нед Ное 01, 2009 10:13 pm

CAC Пловдив 31.10.2009

съдия -

Резултати

Женски

КЛАС МЛАДИ

JCH.BG ANGELIC SOUL OF STRONG STAFF - JCAC , JBOB , BOB
Дата на раждане 29. 08. 2008 г.
Б. CH ADONIS OF ANGEL’S STAFF
М. CH ARCI OF VALDY MOR
Производител : Ивайло Миленков
Собственик: Ивайло Миленков , гр. Пловдив

КЛАС ИНТЕРМЕДИЯ

KO BO’S JAMAJKA - САС
Дата на раждане 17. 03. 2008 г.
Б. REZ.WJW’06 JOHN BULL FEKETE DOMINO
М. Blue Pearl Buiders Best Long Step
Производител : Laszlo Nagy
Собственик : Красимир Копчев , гр. Пловдив

CACIB Пловдив 01.11.2009

съдия - Галина Тодорова

Резултати

Женски

КЛАС МЛАДИ

JCH.BG ANGELIC SOUL OF STRONG STAFF - JCAC , JBOB
М. CH ARCI OF VALDY MOR

КЛАС ИНТЕРМЕДИЯ

KO BO’S JAMAJKA - САС , R.CACIB
/Покри изискванията за Шампион на България -ЧЕСТИТО !!!/
Дата на раждане 17. 03. 2008 г.
Б. REZ.WJW’06 JOHN BULL FEKETE DOMINO
М. Blue Pearl Buiders Best Long Step
Производител : Laszlo Nagy
Собственик : Красимир Копчев , гр. Пловдив

КЛАС ШАМПИОНИ

CH. PAGANE OF ANGEL’S STAFF - САС ,CACIB
/ Покри изискванията за ИНТЕР ШАМПИОН , ЧЕСТИТО !!! /
Date of birth 01.03.2006 г.
Б. INT.CH. BAKARORO END ITUBORI FAWN
М. INT.CH ATINA FOR ANGEL’S STAFF
Производител: Antoaneta Popantonova
Собственик: Antoaneta Popantonova и Мартин Костов гр. София

Мъжки

КЛАС МЛАДИ

ARMAGEDON OF STRONG STAFF - не участва
М. CH ARCI OF VALDY MOR

КЛАС ШАМПИОНИ

CH. AMON RA OF ANGEL’S STAFF - CAC , CACIB , BOB
Date of birth 01.03.2006 г.
F. INT.CH. BAKARORO END ITUBORI FAWN
М. INT.CH ATINA FOR ANGEL’S STAFF
Breeder : Antoaneta Popantonova
Owner: Antoaneta Popantonova и Alen Popovic , Bulgaria , Sofia

ПП- Не мина без простотий от страна на Велинградчани , традицията за простащини дадена от Торментор в Добрич , бе продължена и в Пловдив.

-
Аватар
Angels staff
Member
Member

Re: CAC и CACIB Пловдив 31.10.2009 и 01.11.2009

Мнениеот Jordan staff » Пон Ное 02, 2009 3:44 am

Честито на Катя с JCH ANGELIC SOUL OF STRONG STAFF!!!
Честито Кате,живи и здрави и все така напред!!! :femaleangel:
Честито и на Краси за новата шампионка на България!!!
На Пагане и на Ра - също.
Е,стаф групата - имате за какво да черпите! :clap:

----------------------------------------------------------------------------------------------

ПП: то беше явно,че нещата ще ескалират до това си полужение...

Angels staff написа:-

Днес 26.09.2009 год. на проведения CACIB в гр. Добрич , интернет форумните взаимоотношение навлезнаха и в нова фаза .
Има подадена контестация - жалба от Нина Асенова срещу Тихомир Тодорав , за държанието му в ринга при оценяването на Хелиос.
Случилото се излиза извън рамките на нормалното и допустимото.

Angels staff написа:-

Ето до какво може да доведе конфликт в нета .

http://moreto.net/novini.php?n=61481&p=6

http://moreto.net/novini.php?n=61349&p=17

Изображение

Ученото си е учено! В кенеф да го затвориш, лавка ще отвори.

Съжалявам за нивото,на което председателя на БККАСТ трябваше да ''слезе'' за да се разбере един единствен път и за винаги,че БККАСТ Е СИЛА,ОБЕДИНЕНИЕ И ПОДКРЕПА на хората членуващи вътре и че не може всеки да си прави каквото иска и да обижда и да уронва престижа на членуващите вътре и да се гаври с хората както си реши...Външнито своеволия - някъде другаде!ВЪН!!!
Всички помним случилото се в Добрич....дано това е за урок... :devil: :devil: :devil:

''Не прави от мухата слон, защото ще трябва да го храниш.'' - жалко,защото тези които са много велики,сега ще трябва дъъълго да го хранят....

''Нема правда, нема ред - вадим к--- и напред - наред!''
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Ели » Пон Ное 02, 2009 1:27 pm

ЧЕСТИТО на всички за хубавите успехи в Пловдив! :clap: :inlove: ...те са едни от многото, които нашите кучета ЗАСЛУЖАВАТ! :*
Браво за хъса и желанието да ходите по изложби, въпреки всичко, което би могло да ви спре!!!
Това последното не е само по повод на отминалите изложби в Пловдив, а въобще - браво на всички КЛУБНИ членове, за ВСЯКА изложба, на която показват кучетата си!!!!

А иначе...винаги ми е много болно и много жалко, когато се налага хора като Тони, с нейното минало, настояще, знания и умения, да се принизяват до нивото на селските хитреци! :devil:
Но понякога нещата просто трябва да се решат по мъжки - един път завинаги!!!!
Жалко е, защото това е тяхната игра - да тормозят и провокират до степен, която не може да се издържа и приема, за да могат после да се правят на жертви и да вият като вълци!
Жалко е, когато центъра на живота ти е да направиш някого луд, вместо да си гледаш кучетата и децата (ако ги имаш!)...

Не смятам, че трябва да се обръща прекалено внимание на случилото се - живота продължава...дано само, някой хора, които си го търсеха, най-сетне да си го получат и да се спре с това, защото КУЧЕТАТА трябва да са на първо място, а не личните междуособици! :@
Ado, I LOVE you!
Аватар
Ели
Newbie
Newbie

Мнениеот Angels staff » Пон Ное 02, 2009 3:51 pm

--

Първо честито на победителите , най-вече на Краси и Катя !

................................................................

След случката в Добрич срещу Нина - провокирана от Тихомир , след разпращането на писмо с клевети към мен , Антоанета , БРФК и БККАСТ , в стил Светла Колева до всички възможни Киноложки структури на FCI . /Преводача на писмото на английски е използвал един адрес , с който ние сме комуникирали при изваждането на сертификатите за Шампион на Германия на Ози и Оли , поздрави за хубавия превод , това е страхотно попадение , БРАВО !!! /Това което се случи в Пловдив , не е някаква изненада , а събитие което бе предвидено и очаквано .

Напълно подкрепям и оправдавам действията на Антоанета , аудио записа и снимките /който не могат да бъдат използвани в съда /от изложбата ще ви накара да се изчервите от подстрекателните и провокативни реплики и последалите действия на '' ПОТЪРПЕВШАТА '' .

Последвалото пребиваване за даване на показания в РУ , ще даде повече яснота на случилото се. Полициаята много добре ще свърже заплашителните есемеси от началото на годината и други незабележими на пръв поглед неща.

ПП - Аз ще бъда на Софийските изложби , елате и мен да провокирате и обиждате по-същия начин , ще ви чакам .
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Ели » Вто Ное 03, 2009 3:59 pm

Както разбирам, се оказа, че имам цял фен-клуб, който ме чете, цитира по други форуми и се вдъхновява от моите постинги! :wasntme: :rofl:
Вие, "скъпи" ми мушмороченца, хубаво ме четете и цитирате, но явно не ме разбирате въобще, което налага да поспамя още малко в тази тема...

Да постъпваш по мъжки означава да застанеш право в лицето на съперника си и да му кажеш - не те харесвам, не те одобрявам, мразя те...а не да сипеш клевети и да правиш интриги зад гърба му!!!
Да постъпваш по мъжки означава да не се боиш да си понесеш последствията!!!
Да постъпваш по мъжки означава да подкрепяш приятелите си, без да имаш непременно изгода от това!!!
Да постъпваш по мъжки означава САМ да решаваш проблемите си, без да въвличаш десетки хора в режисирани постановки и интриги!!!

Вие, разбира се, сте прекалено малки, за да ги знаете тия работи. Вие сте и прекалено отскоро на хоризонта, за да знаете, че не сте нито първите, нито ще сте последните интриганти в тези среди...но това си е ваш проблем!

Та да постъпя по мъжки и аз, че да няма повече неразбрали, недочели и ущипани ;) ...
Аз лично нямам конфликт нито с "милата" Мила, нито с първоизточника на проблема - Бонка, нито с Веселка, нито с никой от вашите среди, НО - АЗ НЕ ВИ ХАРЕСВАМ, НЕ ВИ ОДОБРЯВАМ ПОСТЪПКИТЕ, НАЧИНА НА ДЕЙСТВИЕ И МИСЛЕНЕ, КАКТО И ВАШИТЕ ЦЕЛИ и затова НЕ ЖЕЛАЯ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО С КОГОТО И ДА Е ОТ ВАС!!!
Гордея се факта, че Тони е моя ПРИЯТЕЛКА и като такава - заставам зад гърба й, доколкото ми стигат силите и възможностите!!!! За сведение на интригантите - храната, която кучето ми яде, си я плащам като пич ;) , така че не търсете непременно каква ми е изгодата от това приятелство! По-добре потърсете в тълковния речник думата безкористно!!!
За сведение на Веселка - мила моя, ние ракия не пием ;), и чалга не слушаме :o , и не трошим чаши :rofl: ....но от онези времена, когато ти си напикавала пеленките още, ни е останало чуството за ЧЕСТ, което на теб ти е непознато!!!

Каквото и да правим, каквото и да си говорим - човек за едната чест живее и заради нея се бори всеки ден!!!

Та така...благодаря за интереса, но имайте предвид следните неща, когато пак посегнете да ме цитирате и коментирате -
АЗ СЧИТАМ ОТОШЕНИЯТА СИ (доколкото изобщо ги е имало) С ВАС ЗА ПРИКЛЮЧЕНИ!
Считам също така, че форумното скимтене не води до решаване на никакви проблеми и не смятам повече да ви влизам в тона!
Не намесвайте БККАСТ, когато ме цитирате и коментирате МЕН! Аз съм само член на клуба, не говоря от негово име!!! Който има нещо да ми казва, да ми го каже...не се крия зад ник-ове и каналите за комуникация с мен са достъпни и известни.

Айде, със здраве...
Ado, I LOVE you!
Аватар
Ели
Newbie
Newbie

Мнениеот Jordan staff » Сря Ное 04, 2009 9:27 pm

Доста се изписа по темата,доста тежки думи чухме...
Ели,аз СЪМ СЪГЛАСЕН С ТВОЕТО МНЕНИЕ!

'Да постъпваш по мъжки означава да застанеш право в лицето на съперника си и да му кажеш - не те харесвам, не те одобрявам, мразя те...а не да сипеш клевети и да правиш интриги зад гърба му!!!
Да постъпваш по мъжки означава да не се боиш да си понесеш последствията!!!
Да постъпваш по мъжки означава да подкрепяш приятелите си, без да имаш непременно изгода от това!!!
Да постъпваш по мъжки означава САМ да решаваш проблемите си, без да въвличаш десетки хора в режисирани постановки и интриги!!!'

Искам да ти кажа,че си може би един от истинските хора,с чиста съвест пред себе си и имаш точна и ясна позиция,а не се криеш и заобикаляш между капките,както останалите.
Прекланям се!

Какво мога да кажа по темата...
Спомням си колко г-ца ПР НА ВЕЛИНГРАД е уравновесен,мил и благ човек...не е минало кои знае колко много време от тогава.Когато въпросното черно бяло женско куче беше отглеждано при тях в лоши условия,те ми бяха дали снимка,която случайно беше публикувана навсякъде.Весела тогава беше безкрайно ВЪЗМУТЕНА.
Тогава въпросните личности - г-н - г-ца -те от Велинград ми се обадиха по телефона / в което няма нищо ненормално до този момент обаче! / и г-ца-та се чуваше от страни колко НЕУРАВНОВЕСЕНО И НЕБЛАГО ВИКАШЕ от страни на телефонната слушалка,обясняваше на приятеля си какво да ми каже по телефона.
Че нали всички можем да говорим,защо използваме ''проводници''???
Тогава чух - "обаждай се на всички","пиши на дог.бг да изтрие тая снимка","никой няма право да ме разпространява","никой няма право да пуска мои снимки където и да било без мое разрешение" "както и ти знаеш ли аз коя съм - аз съм PR на Велинград"....
:rofl:
Хубаво то няма лошо във всичко това.
Но тази година,когато аз и моето куче BISS CH C - AMAZING QUEEN OF VALDYMOR както и Весела с Afrodita of Angel's staff участвахме на CAC & CACIB Пловдив месец АПРИЛ.Какво стана - всичко беше нормално до момента в който не се появи въпросната г-ца с придружител - ''бодигард'',понеже видиш ли аз или Весела сме много злобни и можем да я набием.../нея горката явно на изложби все така й се случва,та е взимала от по-рано мерки/.
Нещата прерастнаха в смях и бурна емоция от страна на мен и Весела,когато видяхме как въпросната PR-ка се надвесваше над РИНГОВАТА ЛЕНТА с фотоапарат в ръка,и за малко на няколко пъти не падна вътре в ринга...
Добре,и до тук добре...И какво се получи - когато участвахме аз и Весела,хора към онзи момент членове и дейно участващи в клуба и бранещи интересите му,ТЯ PR-ката се надвесила над лентата,имаше дори документиран кадър как го прави,снимаше мен и моето куче,както и Весела с Афродита,БЕЗ НАШО РАЗРЕШЕНИЕ???ЗАЩО???
Незнаех,че това е работата и така правят PR-ите по градовете...
:D

Вярвам,че човек няма как да ''избухне'' и да скочи като лъв от РИНГА - ИЗВЪН НЕГО,БЕЗ ДА Е ВЪН ОТ ОГРАНИЧЕНИЯТА МУ НАЛОЖЕНИ ОТ РИНГОВАТА ЛЕНТА... :rofl: Може би г-ца PR има логично обяснение...Явно председателката ни има изключителни възможности едновременно да е вътре в РИНГА,а да скача като лъвица извън ринга...

Защо предишния ден на САС изложбата , не е станал скандал ? Защото г-жа Антоанета Попантонова не Е УЧАСТВАЛА на изложбата като изложител .PR-ката и фотографа са били на изложбата и са се засекли многократно около ринговете с г-жа Антоанета Попантонова ? Защо преди съденето на АСТ на CACIB изложбата , след като са били едни до други не е станало скандал ? Защото , са изчакали г-жа Антоанета Попантонова да влезве в ринга , за да почнат да я провокират ЗА ДА ИМА СЕНЗАЦИЯ и да видят колко е лоша , БЕЗ ПРИЧИНА ПРАВИ СКАНДАЛ !!! БРАВО ЗА ЕВТИНИЯ ПОМАШКИ СЕРИАЛ !!! :devil:

Вярвам,че г-жа Антоанета Попантонова е БИЛА ПРЕДИЗВИКАНА УМИШЛЕНО от въпросния PR,защото знам какво представлява PR-ката.Вярвам също,че г-жа А.Попантонова е НЕВИННА ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!А мисля,че противно НЯМА понеже нито едно действие не доказва тезата на PR-ката,че е скачала като лъвица и е раздавала крушета...
Нито на снимките,нито никъде другаде...

Е,понеже доста се зашумя около крушетата...а приятелите от Велинград не си поплюват да
заплашват с едно вещо лице в побоите от Македония,то явно и те ми имат мерак...
Аз също ще съм на ЦАЦИБИТЕ В СОФИЯ...
Ако решите,можете да дойде и на мене да се пробвате...
Ще Ви чакам :femaleangel: :inlove: :femaleangel:

Изображение

А сега благодаря за рекламата,която ще ми направите като започнете да ми спрягате името в другия форум,поне ми поставете и снимката, да ми е пълна рекламата! ;)
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Пет Ное 06, 2009 7:54 am

Госпожа ''ЛошАтА'' :D :D :D
Благодарим на Кастро!!!

CH PAGANE OF ANGEL'S STAFF

Изображение

MULTY CH AMON RA OF ANGEL'S STAFF
Изображение

Много хубави снимки! :*
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот КАСТРО » Пон Ное 09, 2009 6:12 pm

Не знам, аз присъствах по време на случката, бях отстрани на ринга и снимах, това което мога отговорно да заявя е, че Антоанета беше провокирана за разправията с подмятания и обиди!

Мисля, че точно това беше целта на въпросната г-жа (не и знам името)!Не съм видял физическа саморазправа от която и да е от страните, мисля, че на подобни зловредни "посетители" трябва да им се забрани да присъстват на изложби!

Реплики които чух бяха - че точно това е била целта (да се дискредитира г-жа А. Попантонова), но не мисля, че е постигната.
Определен брой потребители, недоволни от БРФК на дог.бг където удобно им се предоставя терен, злословят с/у г-жа А.Попантонова, за мен 100% неоснователно - като се погледнат никовете им и предишни тяхни постове на всеки може да му стане ясно какви са и за какво се борят! ;)
КАСТРО
Member
Member

14 и 15 .11. 2009 2 х CACIB София

Мнениеот Jordan staff » Нед Ное 15, 2009 3:01 am

14 и 15 .11. 2009 2 х CACIB София

Black Bandido Long Step PRM - Junior Class :inlove:

Изображение

JCH Galaxy Long Step - CAC CACIB BOB BOG BIS3

Изображение

Изображение

Perfect handler,
GALAXY will be the next WORLD CHAMPION!!!

Congrats Darko!
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Re: CACIB SOFIA

Мнениеот Jordan staff » Нед Ное 15, 2009 7:30 am

Danas na CACIB Sofija Shadow For Vip Fire Lady - CAC, CACIB, BOS!

-------------------------------------------------------------------------------------------
Снимките не са от Цациб София!

Изображение

Изображение
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Re: CACIB SOFIA

Мнениеот Angels staff » Нед Ное 15, 2009 10:20 pm

-
Записани за участие 221 кучета , от тях 9 стафа

. РЗУЛТАТИ от 14.11.2009

. Мъжки

. КЛАС МЛАДИ

BLACK BANDIDO GO LONG STEP V1 , JCAC , JBOB

= КЛАС ИНТЕРМЕДИЯ

GALAXY LONG STEP V1 , CAC , CACIB , BOB , BOG , BIS 3

. КЛАС ОТКРИТ

KO BO’S JESUS V1 , CAC , R.CACIB

. КЛАС ШАМПИОНИ

Edy Long Step

. ЖЕНСКИ

КЛАС МЛАДИ

Whute Head Zlatni Lav Long Step V1 , JCAC

= КЛАС ИНТЕРМЕДИЯ

Shadow For VIP FIRE LADY V1 , CAC , CACIB

. КЛАС ОТКРИТ

BONY LONG STEP V1 , CAC , R.CACIB

. КЛАС ШАМПИОНИ

Europa Long Step V1 , CAC
Magdalena Zlatni lav

-
Прикачени файлове
PB140031.JPG
PB140031.JPG (43.75 KiB) Прегледано 19104 пъти
PB140018.JPG
PB140018.JPG (56.47 KiB) Прегледано 19104 пъти
PB140012.JPG
PB140012.JPG (50.78 KiB) Прегледано 19104 пъти
PB140007.JPG
PB140007.JPG (56.36 KiB) Прегледано 19104 пъти
Последна промяна Angels staff на Нед Ное 15, 2009 10:43 pm, променена общо 5 пъти
Аватар
Angels staff
Member
Member

ПредишнаСледваща

Назад към Резултати