СТАФ Говорилня

Тук ще си говорим за всичко, за което няма специална тема във форума

Re: СТАФ Говорилня

Мнениеот Оги » Съб Яну 16, 2010 11:30 pm

Честит рожден ден на Азззи!
Много здраве, щастие и успехи!

Изображение
Аватар
Оги
Member
Member

Мнениеот Angels staff » Нед Яну 17, 2010 4:15 am

Понеже днес е 11.01.2010 год.
ЧРД azzzy / 30 ти /, да си жив и здрав !!!
Вече имаш Шампион Джази , следва булка и люлка .
/Не си ми направил нищо лошо , ама ти е време вече . /
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Angels staff » Нед Яну 17, 2010 5:59 pm

Честит имен ден на всички Антоновци !!!

Честит имин ден ТОНИ ! :inlove: :inlove: :inlove:
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Ели » Нед Яну 17, 2010 11:28 pm

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на azzzy, макар и на патерица, но с най-добри пожелания!!! :) :femaleangel:
И, разбира се, още веднъж - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Тони и всички празнуващи днес, с пожелание за здраве, късмет и много поводи за усмивка!!! :inlove: :inlove: :inlove: :*
Ado, I LOVE you!
Аватар
Ели
Newbie
Newbie

Мнениеот Jordan staff » Пон Яну 18, 2010 1:56 am

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ТОНИИ!ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА НАПРЕД!УСПЕХ И КЪСМЕТ ТИ СИ ГО ИМАШ! :femaleangel: :*
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Angels staff » Вто Яну 19, 2010 8:44 pm

Деян написа:Имам един въпрос.

Това го намерих във форума.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
заради купиране на ушите кучето , неговото родословие се заличава от ПК .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Виждам много аватари и снимки на кучета с купирани уши. Това забранено ли е? Купирането имам предвид и ако "Да", откога.

В България много отдавна , за Клуба от 2004 год - за всички родени кучета след 01.01.2005 год.
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Съб Яну 23, 2010 8:46 pm

Poz iz bg Paris Long Step

Изображение

Не можах да схвана...?!Кучето в България ли живее? :P
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Angels staff » Вто Фев 02, 2010 8:53 pm

-
ИНТЕРЕСНО ????

Мъжко куче , станало Шампион на Гърция през 2006 GR. Ch. Drago ,
с родители
Баща Bullet vom Pelia
и
майка Mayri .

Някой ще попита - и кое му е интересното ?

Ето това - Бащата Bullet vom Pelia е роден на 07.07.2005 , а "синът" му Ch. Drago e вече Шампион на Гърция през 2006 .
Има и още , несъответствия ..........

Снимки на Drago и собственика му Michael Tzouramanis

Забележка - може и инфото да не е коректно .

Изображение
Прикачени файлове
2006 GR. Ch. Drago {Bullet vom Pelia x Mayri}.jpg
2006 GR. Ch. Drago {Bullet vom Pelia x Mayri}.jpg (77.47 KiB) Прегледано 16439 пъти
21224392.jpg
21224392.jpg (30.04 KiB) Прегледано 16439 пъти
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Сря Фев 03, 2010 1:46 am

Доста интересен случай,Angel's staff...
Интересен поради факта,че данните не съответстват,интересен и от друга страна-какъв е интереса от страна на собственика да обяви този татко?!
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Angels staff » Пет Фев 05, 2010 2:40 am

-

Изображение
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Чет Фев 11, 2010 2:09 pm

Predstavljamo vam jos jedno novo leglo iz kombinacije
Majka:Golden Heart LONG STEP (AJA)-sestra od Galaxija
Otac: SOLA DILS Proud to be mine (ROCKY)-Vice WW '09 Bratislava

Majka
Изображение

Otac
Изображение

Ostanjeni 02.02.2010.
5 zenkica i 3 muzijaka
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Съб Фев 20, 2010 3:33 pm

Vanilla Sky Black Florida from FLORIDA kennel X AKC/UKC CH. ASPENVIEW'S RED ROCKET
Изображение
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Kras » Вто Фев 23, 2010 11:56 pm

Вероятно за никого не е важно,но аз съм безкрайно разочарован от факта,че тази година изложби в Пловдив няма да има!Втория по-големина град,известен с чудесните си места за провеждане на изложби и прекрасна публика е задраскан от календара!Страхотно!Браво!
Kras
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Сря Фев 24, 2010 12:01 am

Аз също,градски 8) Много хубави изложби се получаваха именно в град Пловдив - особенно любими ми бяха тези в панайрната палата - там поне веднъж в годината имах чувството,че не се намирам както обикновенно на полянката,и ринговете да са един през друг,а вътре в залата имаше стегнат и ПЕРФЕКТЕН вид,с който поне малко да усетиш "лукса от изложбите на вън"...
За жалост обаче.....
Ако имаше с удоволствие тази година щях да посетя!
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Чет Фев 25, 2010 1:55 am

До УС на БРФК

З А Я В Л Я Н И Е
от Андон Янков Тодоров

Изключително съм недоволен от ръководенето и несъгласен с политиката и методите на управление на всички дейности на БРФК!
За това заявявам:
Подавам оставката си и се оттеглям от УС на БРФК!
Решението ми е окончателно и не подлежи на обсъждяне!

Андон Тодоров
23.02.2010г.

Скъпи приятели и съфорумници,фенове на АСТ и изложители...на къде мислите,че отива положението в България,след като един от "татковците" в родната ни кинология,известен в киноложките среди из цял свят и представлявал ни из цял свят,известен и виден наш кинолог се оттегля като разтрогва и Киноложко Дружество Пловдив,където се организираха най-добрите изложби според мен...?На къде отива родната кинология?
Киноложко Дружество Попово също може би ще се разтрогне...?Какво се получава?

А ето и причината - На 27.02 2010 в събота ще се проведе общо събрание на БРКС. Председателите на клубовете по породи да се съберат в 11.00 часът в София, в сградата на фирма "Лекоом"

Андон Тодоров бе поканен от БРКС като един от най-уважаваните български съдии и кинолози.

На Общото събрание на БРКС бе избран с пълно единодушие за член на управителния съвет / УС на БРКС / и Председател на съдийската колегия.
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Angels staff » Чет Фев 25, 2010 1:31 pm

-

Jordan staff , Kras в календара на БРФК все още не са включени изложбите на БККАСТ , за който е подадена молба и са заплатени таксите. Процедурата е следната , подават се молби за дата и място на провеждане , съдии . Така събраните молби се разглеждат на УС на БРФК , одобряват се и се включват в Календарния план на Федерацията.

Предпоставка за положтелен отговор на молбата на Клуб или Дружество са - платен членски внос , липса на задържения към Федерацията - отчитане навреме на минали изложби и други.

Молбата ни е подадена от преди месец - два но все още УС на БРФК не се е събирал за да разглежда молбите на желаещите .

Не забравяте , че в страната ни функционира и Друга Киноложка структура , която се дотира и подкрепя от хората във власта. Тази структура е местна и насочена най-вече към българските породи. Всичките и членове са бивши деятели на БРФК .

Относно изложбата в Попово - БККАСТ три години подред констатира нарушения , за който е уведомена Федерацията . Коментирам само това което засяга Клубът ни , но доколкото знам има и други сериозни пропуски на въпросната изложба.

Всеки има право на избор какво и как да постъпва в живота си.

.......и Христос им каза: „Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея“. Те знаеха закона и един по един станаха и си излязоха. Ако не бяха излезли, щяха да паднат в дъното на ада. Всички излязоха. – Отде? – Отвътре-навън. И вие, по същия закон, когато вашите фарисеи и садукеи роптаят против блудницата, кажете им: „Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея!“......
Аватар
Angels staff
Member
Member

Мнениеот Ели » Чет Фев 25, 2010 5:59 pm

Пловдив е любимия ми град (след този, в който живея), така че не съм безпристрастна ;).
Ще ви кажа само едно - за всяко нещо си има причина на този свят! Не е лошо да изчакаме и да видим каква е тя в този случай!
Освен това Angels staff е прав...не се знае още целия календар за 2010, защото не е минало УС на БРФК. Сега ще има УС на БРФК във вторник идната седмица и тогава ще се добавят още САС-ове в календара. Както има Киноложки дружества и Клубове, които искат да правят САС изложби и са подали молби, така има и КД и Клубове, които не искат или не могат да правят такива (визирам Попово) и съответно няма как да са в календара.
ЦАЦИБ-ите, само БРФК решава къде да проведе. ;)
Ado, I LOVE you!
Аватар
Ели
Newbie
Newbie

Мнениеот Kras » Чет Фев 25, 2010 7:09 pm

Хубаво е,че има хора с които да споделиш нещо което те вълнува.Данчо ,благодаря за съчуствието!Ти си мислещо момче,сам си отговори на въпроса.Каквато и да е причината,Ели според мен е тъпо да лишиш любителите на кучета от изложбите в Пловдив.Аз и Данчо примерно,а и много други,какво сме виновни и пред кого.Може ли някой да сравни тъмната,мръсна,малка,капеща и т.н. софийска зала на Локомотив,с Панаирния град?Преди две години,пролетта в Пловдив,видях малката Куин,Арчи и Тангра.Съдия Антоанета Попантонова,ги оценяваше. В стария форум имаше снимки,ако някой има нека ги пусне.Голяма поляна усмихнати хора,хубави кучета.Тази пролет няма да ги има.Защо?А за изложбата в Симеоновата градина,какво ще кажете?Докато УС се събере, годината ще свърши!Колкото повече изложби,на различни хубави места толкова по-добре за любители и изложители.Мое мнение.
Kras
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Чет Фев 25, 2010 8:16 pm

Kras написа:Хубаво е,че има хора с които да споделиш нещо което те вълнува.Данчо ,благодаря за съчуствието!Ти си мислещо момче,сам си отговори на въпроса.Каквато и да е причината,Ели според мен е тъпо да лишиш любителите на кучета от изложбите в Пловдив.Аз и Данчо примерно,а и много други,какво сме виновни и пред кого.Може ли някой да сравни тъмната,мръсна,малка,капеща и т.н. софийска зала на Локомотив,с Панаирния град?Преди две години,пролетта в Пловдив,видях малката Куин,Арчи и Тангра.Съдия Антоанета Попантонова,ги оценяваше. В стария форум имаше снимки,ако някой има нека ги пусне.Голяма поляна усмихнати хора,хубави кучета.Тази пролет няма да ги има.Защо?А за изложбата в Симеоновата градина,какво ще кажете?Докато УС се събере, годината ще свърши!Колкото повече изложби,на различни хубави места толкова по-добре за любители и изложители.Мое мнение.

Напълно съгласен!
" Колкото повече изложби,на различни хубави места толкова по-добре за любители и изложители.Мое мнение."!!
Краси,няма как първата изложба да бъде забравена,особенно на едно от любимите ми места в Пловдив / Младежкият хълм /:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Както и квалитетността тук :

Изображение

Изображение

Изображение

/ Както се забелязва на същия Цациб в панаирната палата,моето куче беше оценето от г-н Тодоров ФЦИ съдия.Доволен съм,защото на тази изложба,може би един от малкото пъти,моето куче беше оценено по достойнство и качества,макар и ПРИСЪСТВИЕТО НА 8 други френски амстафа г-н й присъди БОБ! /
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот ATINAstaff » Чет Фев 25, 2010 8:31 pm

Предлагам на всички да укротят страстите!
Изложби е имало и ще има в Пловдив.
Престанете да четете клюкарски форуми и изчакайте становище на страниците на сайта на БРФК ,а не на разни клюкарници,където всеки дезуриентиран със свободно време си търка клавиатурата.
Аз заставам зад решенията на федерацията,като нейн дългогодишен член.

П.П.Монетата винаги има две лица,моля не взимайте страна в спор, в който се е разписала едната страна,защото не винаги написаното по форумите е 100% така.
Аватар
ATINAstaff
Member
Member

ПредишнаСледваща

Назад към СТАФ Говорилня