Честит рожден ден Оги!Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!
Eйййййййййй,това е мое куче и моя лична снимка . Това е кучето което доста грозно беше убито,казваше се Сет. Боже,те друга снимка не са ли могли да сложат?
Абе Йордане, ти като взимаш от някъде снимки и инфо защо не слагаш и линкове? По -коректно е от всеки ъгъл погледнато.
SET OF ANGEL'S STAFF -
Прикачени файлове
post-54-1178911207.jpg (69.35 KiB) Прегледано 15031 пъти
Нека помогнем с гласуването на нашия приятел Мартин с C - Bruno of Valdy Mor във фейсбук конкурс : "Снимки от Куче на месеца (12.04 - 04.05.2010) " ,като отбележим опцията "Харесва ми'' на този линк: http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... 817&ref=mf Нека Стаф бъде победителя в конкурса
Стига бе! Не ти ги давам въобще ,че днес са станали повече от преди години... Да си жива и здрава,това преди всичко. А това дето ти ще си го постигнеш ти го желая от цялото си сърце.
Благодаря на всички за пожеланията !Jordan staff Бейлиса е за част от дамското съсловие ...аз лично съм на Абсолют- водкаджийска му работа е това мойто, ама кво да направя по -това си падам!
Оооо, Наде и ти ли си Телец, скъпа ...много готина зодия! Да си жива и здрава! Всичко най-най-най от мен и колегата Телец (мъж ми) !
п-с Данчо, благодаря, че пусна единственото, което пия! Така де - да има наистина за всеки по нещо, че много са ни рожденниците тези дни - да са живи и здрави всичките, че и стафовете им!
Позволявам си да копирам предложението на потребител от друг форум.
"Здравейте приятели!
Предлагаме ви да си поръчате медальон за нашийника на домашния си любимец със своето име и телефонен номер (или текст по избор).Този непретенциозен малък предмет е съчетал в себе си практичност и сантимент, чрез него ние ви даваме още една възможност да покажете своята съпричастност и да помогнете на животно в беда. Цената е 10 лв (с включени транспортни разходи).Даренията ще бъдат използвани за лечението на животни в нужда. Ако имате желание да ни помогнете, моля пишете на ЛС данни за медальона ( текст и адрес за доставка ) и си изберете форма от приложените снимки. Паричките може да превеждате директно на Фондацията - http://www.homeless-burgas.110mb.com/index.php?p=1_7_-1047-1072-1076-1072-1088-1077-1085-1080-1103-. "