Казвам се Виктория, от Варна съм....за години....няма да казвам

И на кратко ще ви запозная с моята история...
Много исках такава порода, но не бях запозната от къде, какво искам.....и през 2004год, ако не се лъжа, сe свързах с Angel's staff и след контакта ми с тях, бях убедена, че ще си взема куче от точно този развъдник, тъй като ми направи впечатление, че първо ми отказаха, че няма да мога да гледам такова куче, че ще трябва да почакам, защото не си купувам картофи от пазара и т.н.!!! Мисля, че се чухме още 2-3 пъти и след около 7-8 месеца ми се обадиха и ме поканиха да отида до София да видя бебенца....това беше първото кучило на мама ни Atina...отидох, видях, харесах моето мишонче TANGRA (male) (от майк ATINA for Angel's staff и от баща MILLOUKEE de NGORONG-NGORONG), през времето, което израстваше, не са спирали да се интересуват, да се месят

и да дават съвети в отглеждането, за което съм много благодарна и толкова се влюбих в тази порода, че исках и второ куче, мислех за женско, никога до сега съм нямала....но от кръстоската на ATINA и световния шампион DON се родиха само мъжкарчета....и от там си взех един разбойник....който не го слуша главата, казва се HADES...а от тук нататък в следващите ми постове ще ви запозная по-подробно с отглеждането на тази невероятна порода, порода която идеално се върза с моя темпераментен характер....и се обичаха и живяха дълги години..и т.н.

чао за сега

ето и една снимчица, която е правена преди доста време

по-точно... Май 18, 2007
Последна промяна Anonymous на Пон Мар 02, 2009 9:24 pm, променена общо 1 път