СТАФ Говорилня

Тук ще си говорим за всичко, за което няма специална тема във форума

Re: СТАФ Говорилня

Мнениеот Ели » Вто Ное 09, 2010 6:54 pm

Ха!!! Кате, браво, че си запазила това изказване на "достойния" "човек", Станислав, който "не може" да бъде лицемерен!!!

За широката публика да изясня, че това е от преди няма и месец, изказване написано лично от него, в посещавания форум dog.bg!!! Този Станислав, който е писал горния цитат, е същият Станслав Йосифовски, който прекрасно е показал своето "възпитание" и "липса на лицемерие" !!!

Или страда от тежка форма на шизофренни кризи, или....сами си правете изводите, уважаеми четящи!!!
Ado, I LOVE you!
Аватар
Ели
Newbie
Newbie

Мнениеот Оги » Вто Ное 09, 2010 10:55 pm

Права си Ели! Кучетата, обичтта ни към кучетата, към породата би трябвало да ни пресичат пътищата!
Колко ли от нас го помнят обаче?!

п.п. Може да съм добродушен и наивен човек, да вярвам и прощавам, давала съм шанс за приятелство на всеки (дори да не е трябвало), но има непростими неща, при това и наказуеми от Закона и за тях няма да си затворя очите!
Аватар
Оги
Member
Member

Мнениеот Ели » Вто Ное 09, 2010 11:39 pm

Така е Оги! И оттук-нататък, никакво юнашко доверие към всеки! Истинските приятели си проличават след проверката на времето - не може всеки да бъде такъв!

Но аз и друго имах предвид, когато напомних, че са ни събрали КУЧЕТАТА, а именно - колко жалък, слаб, лош и завистлив трябва да си, за да освирепееш до такава степен по повод КУЧЕТА?????!!!!!!
Никога няма да разбера, как е възможно някои хора да възприемат кинологията като арена за двубои на живот и смърт!
Не е нормално това...какво биха правили същите тези субекти, ако стане въпрос за нещо по-значимо?!
В крайна сметка, кинологията, кучкарлъка....това е ХОБИ, то трябва да ни носи радост, удоволствие, а не да ни озлобява до смърт!
Ado, I LOVE you!
Аватар
Ели
Newbie
Newbie

Мнениеот Jordan staff » Сря Ное 10, 2010 12:17 am

Cheta i za jalost me izbiva na smqh,kak golemi hora se durjat po zle dori i ot teenove...Kakvo li trqbva da prejivee takuv chovek,che da e tolkova losh? Haha,i vupreki vsichko kakto vinagi,az sum nai nacepen,deto hal haber si nqmam ot situaciqta,s frazi ot roda muj v polichka i nz si kvo!Koito ima da mi kazva neshto,neka e pred men,ne prez treti chovek,prosto zashtoto smqtam tezi nomera za pedalski.Pozdravi,leka vecher i derzaite.
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот azzzy » Чет Ное 11, 2010 2:41 pm

А? Какво става тук? :o
Аватар
azzzy
Newbie
Newbie

Мнениеот nadet » Нед Ное 14, 2010 4:58 am

Ели бъди на рицарите вдъхновената мечта,
бъди на смелчаците пътеводната звезда,
бъди красивия сън на поетите,
бъди себе си и покори света!
Честит рожден ден!
Аватар
nadet
Member
Member

Мнениеот Ели » Нед Ное 14, 2010 11:18 pm

Благодаря много, Наде! :)
Не съм фен на виртуалните почерпки, но по един бонбон поне, не вреди :D

Изображение
Ado, I LOVE you!
Аватар
Ели
Newbie
Newbie

Мнениеот nadet » Нед Ное 21, 2010 9:10 pm

Резултати от CAC-Русе

AZI KISSING FROM GOD OF STRONG STAFF се представи с оценка отличен и CAC

GOLD DUST YELLOW YANKEES- R-CAC

Аз снимки нямам,ако Димо има желание може да постне :)
Аватар
nadet
Member
Member

Мнениеот Nikolay Kolev » Пон Ное 22, 2010 3:35 am

Честито :femaleangel:
Аватар
Nikolay Kolev
Member
Member

Мнениеот nadet » Пон Ное 22, 2010 6:16 pm

Като "подлизурка и член на частният клуб" искам да отбележа че си изкарах прекрасно на изложбата която беше организирана в с.Бесарбово Русе.Въпреки злобните подмятания от страна на участващи и на хора които пък въобще не са били там.Конкуренцията беше "убийствена", но какво да се направи на такива изложби обикновено е така.Иначе евалата на организаторите бяха дали всичко от себе си и беше чудесно.Надявам се с присъстващите там тогава да се срещнем и на CACIB София - 11,12 Декември 2010 г,пък аз ще се постарая да поработя до тогава и над ринг дресурата защото наистина сме в плачевно състояние относно нея.Доволно съм и от класирането на Ази "без да ми е била уговаряна оценката и САС(А)!

И АПРОПО НЕ ТАЯ ЗЛОБА КЪМ НИКОГО,ДОРИ И ТАКА НАРЕЧЕНАТА СПОРТНА ЗЛОБА СЪМ Я ОСТАВИЛА В ВКЪЩИ ЗА ПРАНЕ ХОДЯ ПО ИЗЛОЖБИ ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ А НЕ ДА ОБСЪЖДАМ ХОРАТА!
Аватар
nadet
Member
Member

Мнениеот nadet » Сря Ное 24, 2010 3:27 am

Катерининден

На 24 ноември старите българи празнували Катерининден и подобно на много славянски народи, почитали силно Света Екатерина. Смятали, че ги закриля от болести като бяс, шарка, треска, че била защитник на майчинството и здравето на хората.

На този ден жените не бивало да работят - за да предпазят децата си от шарка а също и да си служат с остри предмети - ножица, нож, куки и други, защото вярвали, че ако си убодат пръста, раната се възпалява.

В Пловдивско (Брястовица и Перущица) на празника рано сутрин стопанките наливали мълчешком вода от извора и замесвали нечетен брой питки - кравайчета - 5,7,9, които шарели с вретено. После питките се подсладявали - мажели се с мед, петмез или рачел. Една се оставяла върху горния праг на вратата като "дар за забрадката на Баба Щарка" и да не влиза у дома. Парченце от питата давали и на кучетата да не боледуват от бяс.

В Троянско на Катерининден жените раздават по между си специални обредни питки, намазани отгоре с мед, с пожеланието: “Хапнете си за сладки и медени!” Всяка стопанка намазва с мед и ключалката на вратата, за да не се “подлютява Баба Шарка, която живее на тавана” .

Ако в дома имало малки дечица, стопанката взимала две от питките - заставала на кръстопът и давала на всеки минувач да си отчупи с думите: "Ха, вземи за Света Катерина да е край дома ни и да пази от Шарко и Беско" - гледала питките да свършат на нечетно число, че пресечни да са и болестите. Всеки трябвало да отчупи парченце, да се прекръсти и три пъти да изрече: "Сполай ти, стопанке, за сладкия залък. Както се лепят пръстите, така да се лепи здравето по децата ти!". Стопанката отвръщала: "Амин! — дай, Боже!" .

На места деня се чества и като Мишкин ден.

Имен ден празнуват Катерина, Катя, Екатерина, Тина

КАТЕ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН
Аватар
nadet
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Сря Ное 24, 2010 11:23 am

Днес е денят на св. Екатерина!

Честит имен ден Кате,нека името ти носи само радост,успехи и щастие!Бъди жива и здрава,и наша приятелка!

Изображение
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Оги » Сря Ное 24, 2010 12:42 pm

Мила моя и ти като светицата чието име носиш правиш по-добри хората около тебе! Да ти е живо и здраво името и благодаря за чудесното приятелсво :*
Наздраве!
Аватар
Оги
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Нед Ное 28, 2010 4:40 am

Браво за резултатите на бащата на толкова нехаресваната от "специалистите" Федра. Интересно ми е каква оценка ще получи на родна изложба( не, че са се засилили да го водят де....). И той май е за "мн. добър"

По повод ехидния коментар на един белоглав чичканец във една друга темичка
на същия този форум, само искам да му загатна колко търсен разплодник е въпросния
пес и също така неговия още по-грозен татко, пък и също така очукания му дядо. Поздрави!

-------------------------------------------------------------------------------------

Абе - глупаци такива,безмозъчни същества,водещи се по акъла на Зонди прасето!Толкова ли сте глупави найстина,или сте си природно такива бе?!
Никой няма нищо против - Ch.Alpine's Rio Grande !!!А това,че някой си имал негова дъщеря,не значи абсолютно нищо - родословието не е сертификат за качество,а просто за принадлежност към породата,/та ако ще таткото да е Дон,дядото да е Триар , пък бабата Хо....нареждайте ги както си искате/,глупаци такива!?
За много добър,са ви тазманийските дяволи,дето на АСТ не приличат...това,че сте си купили куче от чужбина,не значи че сте хванали попа за ....... Кои сте вие бе?Нима смятате,че чуждите кенъли ще ви набутат шоу кученцата си?
СПециален поздрав за прасето Зонди и компания:

http://www.youtube.com/watch?v=yrKtnhmnNL8
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Нед Ное 28, 2010 6:04 am

Изображение
Аватар
Jordan staff
Member
Member

Мнениеот Оги » Нед Ное 28, 2010 12:41 pm

Хехе, малко ти е нецензурно мнението, но си прав, че родословието и родствените връзки никак не са гаранция за качество, нито пък постиженията на някой "роднина" са постижения и на множеството кутрета, които имат този роднина в родословието си...Но както и да е.
Хубаво е човек да има обективна представа за кучето си и да знае до колко то отговаря на стандарта, но пък не всеки може да се оттърси от синдрома "моето гарджи си е най-хубаво"...хубави са ни и си ги обичаме, защото са си нашите домашни любимци, но щом става дума за породно развъждане не е зле да не сме кон с капаци - съдията може и да го излъжем за някои неща, но генетиката не.
Аватар
Оги
Member
Member

Мнениеот Оги » Сря Дек 01, 2010 11:22 am

Малко късно, но все пак предвид, че някой хора сме доста заети и работим мисля, че все пак не е късно да отговоря.
Правя го публично и тук, защото явно някой се е самозабравил и защото никак не желая да имам директна комуникация с тази личност.
Та, на какво е моя отговор:

"Kaloyan Radomirov 29 ноември 2010 в 04:18

Явно сте натисната, и силно пресирана, а и зависима от семейството и драсканиците по форумите, плащете солен данък "общетвено мнение" и солен данък "покровителство на мутресата", разбирам, но не можем да помогнем. Това е жалко положение, но пък е доброволно.
Както беше доброволно и подаряването на Ази.
Моето решение е ясно и твърдо и не подлежи на коментар и промяна.
Изчистете ми името от гнусният ви форум!!! Не ви коства нищо.
Тони, Любо и вие сте комбина, когато ви изнася се делите, когато ви изнася сте заедно, защитавате ги под скрити никове, рекламирате ги и ги пазите, като се опитвате да ме окарикатурите ми изкарате и усмеете слабостите, смешна картинка и много жалка, лишена от доблест. Подигравка с чуствата ми към кученцата, та и намесихте друга жена в оная тема (докторката), която ми е симпатична да, точно защото няма ама нищо общо с боклуците Попантонови и странехме от тях. Да знам вашето мнение по въпроса, нали видях какво сте писали на жена ми.

Не ви трябва Азия, трябва ви тяхното покровителство.
Никой от вас не му пука за Азия, тя си е ОК. Пука ви, че някой ви критикува по слабите места... жалко и тъжно е това.
Пука им че някой има куче без тяхното благоговение... и съгласие, и не играе по свирката им (ви).... баси хората, нямате ли си друга работа освен клю-клю по цял ден...? Вие сте страшно болни, неспасяеми.
п.п.
Жена ми винаги застава зад мен, ние сме екип. Ако ще се давим, ще е заедно. Тя чака да и кажа, какво да ви отговори.

Преди време една жена ми забрани породата на територията на БГ по лично усмотрение без да има право, вие ми помоганхте да имам куче въпреки това, сега вие и лижете гъза на таз човекоподобна, т.е обърнахте се на 180 градуса замисляли ли сте изобщо за какво ви е всичкото това? Така ви харесва? ОК, но аз нямам ама нищо общо, защото бяхте надлежно и навременно предупредена от мен за последствията.
Тогава не Ви пукаше, а сега е въпрос на живот и смърт, ОК, така да бъде!?
Върни ми Азия? А стига бе!? Елате си я вземете, ако можете!
А иначе Вие Действайте както искате кой ви спира?! "

==============================

Оги

Така, нямам нужда от ничие благоволение. Защо ли?! По една проста причина - породата за мен е хоби. Имам желаното куче до себе си, нямам намерение да горазвъждам и това което иска го получавам не зависимо какви са отношенията ни с Любо и Тони - обич и забавление! Вие с породата си избивате насадените комплекси и чувство за вина.
Ако на изнудването с купиране на уши, заплождане на 8 месечна кучка с неродословен пит бул и криенето на кучето от мене му викате "доброволно подаряване", ок доброволно съм я подарила. И не драги, не съм Ви помагала, намерихте си просто достатъчно глупав човек в мое лице, който да изполвате, но това е минало.
Шантажа, който се опитвахте и все още се опитваде да ми налагате няма да мине. Няма с какво да ме уплашите, нито пък може да събудите съчуствие.
Показахте ми що за жалко същество сте.

За разлика от Вас аз чудесно помня как ласкаво говорехте за Любо и Тони до преди да се сдобиете с Азия - как били мили и добри, как сте били приятели, как са Ви предложили помощ да закупите земя за къщата си, как имат най-чудесните кучета и много още други...е и до кога беше това, до момента в който се сдобихте с Азия. От тогава "превъртяхте". За мен това куче отключи доста негативно емоционално състояние във Вас, а и сам сте си признавали, че имате нужда от професионална помощ.
Дали сте виновен за случилото се със Сет, Пени и Морфей си знаете Вие.
Дали ще стой темата за кончината им в този форум пък няма нищо общо с мен - аз не съм Ви никаква, нито пък имам общо с кучетата, за да се налага да Ви "чистя името".
Също така, дори и авторите на темата да я махнат, това ще изчисти ли съвеста Ви?!

А, понеже ми написахте и това:

"Kaloyan Radomirov 27 ноември 2010 в 22:23

Защо вместо да досаждате на жена ми всеки ден, просто не помолите вашата дълбоооокоуважавана шефка да махне всичко свързано с мен в смешният ви форум (мои снимки, темата и името ми) и всичко приключва?
Азия не е била, не е и няма да бъде ваша, или на някой друг.
Тя достигна до мен, чрез вас (едно недоразумение сте вие за мен), но вие оттогава се изменихте и не сте същото, което бяхте. Тогава ви предупредих, че един ден ще имате ядове, но тогава показахте завидна смелост по въпроса.
Вие доброволно влязохте в клуба на боклуците без съществена причина и се омешахте с гадорийте на онея (рекламно лице на продуктите им и шут номер едно, гъзолизач), сега вече никой не споменава никъде името ви, но не спряхте да се разпознавате и да атакувате жена ми.
Така спечелихте още един враг!
Какво целите? Азия е моя няма и няма как да бъде на друг, Аз имам право да си я снимам и показвам (тя няма нищо общо с проблемацията в момента че да дрънкате на жена ми за нея), отделно считам че трябва да има ответ на вашите (цялата паплач от клубчето ви) своеволия по мой адрес, това че някой някъде се засяга, мен не ме засяга... махнете темата и всички мои снимки и всичко ще е ОК. Фифти-фифти. Аз не се чуствам виновен за нищо, имам достойнство и няма да позволя на никой да се ебава с мен. Достатъчно търпях, край.
Бай. "

=================================

Оги

Можем да сме фифти фифти драги когато ми върнете кучето - родословието на чие име е?! Да сте купували кучето?! Май отговора и на двата въпроса не е във Ваша полза.
И да, не само влязох доброволно в клуба, но влязох въпреки всичките Ви опити да ме шантажирате и спрете!
Аз не съмо съм човек със свободна воля, но и Вие не сте човека, който може да накърни тази моя воля!

"Kaloyan Radomirov 28 ноември 2010 в 20:10

За последен път пиша.
Не разбрахте ли, че единственият начин всички да получим желаното спокойствие е да се заличи моето име и снимки (в това число и авторски) във вашето форумче. Няма друг начин.
Всичко друго е без значение за мен.
Ако имате пари, нерви и време, правете каквото си поискате друго.
К. "

==================================

Оги

Предвид, че сам признахте престъпленията, които извършихте спрямо мен, имам един въпрос - жалбата, която е готова на бюрото ми и която ще бъде подадена по надлежен ред, как ще се отрази на желанието Ви да получите канадско гражданство?
Как ще се отрази на работата Ви, когато до тях достигне разследването срещу Вас?
Точно защото имам нещо наречено морал, писах на жена Ви с желанието нещата да приключат безболезнено!
Е, ок искате да "удавите" и децата си, направете го!
Моля не си позволявайте да ми пишете, или да ме мешате повече във Вашите жалки опити да изчистите съвеста си или "името си". Не че липсата на една тема, ще накара хората да забравят трите кучета, но Вие си знаете...
Също така, вземете и съберете смелост и най-накрая спрете да се опитваде да си оправяте проблемите чрез трети лица. Чудесно знаете как да отправите желанията си към производителите на трите кученца - защо не го направите директно?!
Май нямате достатъчно смелост дори на друг контитент, та се опитвате да шантажирате мен да Ви изпълнявам поредното желанийце?!
Искренно се надявам, освен за нуждите на до съдебното производство, да не ми се налага отново по друг повод да имам допир с Вашата личност!
Поздрави на жена Ви, нямам нищо против нея, нито против децата Ви и съжалявам, че Вие ще повлечете и тях, това само показва колко сте "отговорен", вместо сам да си понесете последствията от собствените Ви грешки, повличате и тях, ей така за кеф...Страхотен сте!
Аватар
Оги
Member
Member

Мнениеот Jordan staff » Пет Дек 03, 2010 12:02 pm

Multi BIS BISS Ch. Fraja NE Gold Ticket ("Brody") will be in Spain during some months avaliable for stud service to aproved bitches!

Brody is:
American AKC Ch
Canadian CH.
#1 Amstaff all breed system in USA 2008
AOM at Westminter 2008

Thanks a lot to our friend Jolene for letting us Brody during this time!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Jordan staff
Member
Member