Отварям темата с едно писмо получено от една моя скъпа приятелка която емигрира в Канада
Както знаете аз не съм егоистка и Не мога да не го споделя с вас скъпи ми съфорумци
Здравей скъпа ми приятелко!
Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Вече не живеем там, където, живеехме, когато се видяхме за последен път. Мъжът ми прочел в някакъв форум, че на човек му се случват най-много неприятности и нещастни случай в радиус от около 30 км. от дома му, затова се преместихме на друго място.
Няма да мога да ти изпратя адреса,(не че го крия, да не си помислиш нещо такова) защото последното селско семейство, което е живяло тук е взело номерата на къщата с тях, за да не си сменят адреса. Това място е наистина много хубаво. Дори има и пералня. Но не съм сигурна дали работи добре.
Миналата седмица сложих вътре малко дрехи, затворих капака и дръпнах синджира. От тогава не сме ги и виждали.
Времето тук не е лошо. Само миналата седмица валя два пъти. Първият път за 3 дена, вторият за 4.
Оня ден Муньо си заключи ключовете за колата, вътре в колата. Много се бяхме притеснили, защото му трябваха цели 2 часа, за да си отвори колата... и да ни изкара нас с мъжът ми от вътре.Добре че лаптопа беше в него та поне пишеше по форумите.
Нашият общ приятел Коцето падна в един казан за ракия миналата седмица. Някакви хора се опитали да го издърпат от там, но той успял да отбие нападението им, след което се удавил. После го кремирахме и той горя цели три дена. Краката му все още тлеят. Жалко няма вече да има кой да ни весели в интернет пространството.
Трима от твоите приятели паднаха от моста преди няколко дена, докато се возели в самосвал,прибирали се от изложба.Мишо карал самосвала. Той успял да си отвори прозореца и изплувал заедно с кучетата, другите двама обаче не успели да свалят задната преграда на самосвала и се удавили. Останхме без цени кадри от онлайн станаха офлайн.
Няма повече какво друго да ти кажа, скъпа ми приятелко. Нищо изключително и извънредно не се е случвало тук.
Поздрави Дудункя Дудюкова!