Г-н Попантонов, тъй като твоят пост, освен въпрос към членовете, съдържа и лично обръщение към мен, придружено с твърдения и квалификации, то считам за нужно да взема отношение по изложеното.
На първо място благодаря за това, че честно изразяваш отношението си към моето членство !
Не мога обаче да подмина следните неверни твърдения :
1/ Че съм член на UCI - написал си следното :
Angels staff написа: ... в тази тема активно се включи и dimo заедно с други членове на UCI .
От написаното излиза, че аз съм член, и че с други членове сме вършели нещо. Никога не съм бил член на тази организация, и следователно твърдението, че съм неин член е най-малкото неверно. Много от пишещите тук биха възприели за обида или клевета, ако кажете че членуват в тази организация !
2/ Че олицетворявам хора, занимаващи се с развъждането на 9 породи, занимаващи се с битки, UCI членове и т.н. ..... Написал си следното :
Angels staff написа: и се олицетворяваш със хора занимаващи се с развъждането на 9 породи, занимаващи се с битки, UCI членове и т.н. ......................
Горното е неясно и двусмислено изразено, поради което може да се възприеме и по начин, че ти твърдиш,
че аз олицетворявам тези хора, т.е., че аз съм еманация, събирателен образ на тази хора - иначе казано, че аз съм се занимавал с изброените действия. Ако твърдиш, че развъждам 9 породи, занимавам се с битки и т.н. то те моля да изложиш факти, които потвърждават твърденията ти.
Относно това, какво е да имаш куче, и какво е да имаш стаф, то мисля, че имам някакви познания. Все пак от 13 години имам стаф, който е станал шампион на България, млад клубен шампион и клубен шампион. Все си мисля, че за толкова време съм научил основните понятия по горните въпроси

Всъщност това последното е насочено повече към останалите във форума, отколкото към теб, защото знам, че тези неща са ти известни.
Все ми се иска неточностите в поста ти да се дължат на непрецизност в изказа, която всички допускаме при писане в нета, и дори съм склонен да приема, че това е така.
Още веднъж ти благодаря, че честно и явно изрази становището си, независимо какво е то !
Последна промяна Anonymous на Вто Мар 03, 2009 5:11 pm, променена общо 1 път