Това е защото е създаден на морето!

А тук обичаме водата.
Шегувам се. Не е разводнен, всяка тема е създадена с конкретна цел, но просто не ми остава време да запълня с информация. Има доста празни теми, които са добри като идеи, така че бъда много благодарна ако всеки се опита да запълни няколко теми, и така форума няма да изглежда разводнен. Примерно секциите за спорт стоят празни - тичане, плуване, няма ли никой инфо за тези неща? От нета или от личен опит.
Секцията изложби, изминали и т.н. резултати, също стои празна. Хендлинг, груминг, нали уж кучетата ни са шоу (уж), също трябва да се напълни с информация. Нека хендлерите с опит да дадат едно рамо.

Повече снимки във Фотогалериите, повече инфо в темите, за да превърнем форума в един полезен справочник за породата. Аз започнах едни теми за световните и европейски шампиони и все не ми остава време да ги довърша. Ще се радвам ако някой удари едно рамо да ми направи пълен списък на Световните и Европейски шампиони от 2005 година насам. По 4 кучета всяка година, значи искам 16 снимки на кучета и инфо за тях!